Fanfare Jong Leven-Macharen ontvangt 2.500,- van Nationale-Nederlanden

maandag 19-05-2014 10:20     Dit is een origineel bericht van Nationale-Nederlanden

Fanfare Jong Leven - Macharen maandwinnaar van Facebook actie Nationale- Nederlanden
Carola Ticheler-Snabel van Nationale-Nederlanden, overhandigde 18 mei een cheque van Euro 2500,- aan Fanfare Jong Leven uit Macharen (NB). De fanfare is alweer de zevende winnaar van de Nationale-Nederlanden actie op Facebook 'Alles en iedereen verdient een mooie oude dag'. De uitreiking vond plaats tijdens de pauze van een uitvoering van de fanfare in Zuid-Amerikaanse sferen in het Dorpshuis De Bongerd in Macharen.

Met de prijs van Euro 2500,- worden alle leden in het nieuw gestoken
Het bedrag dat bij de prijs hoort "gaat met de muziek mee", zoals een van de leden van de fanfare grapte. De prijs wordt namelijk besteed om het hele gezelschap in een nieuw tuniek te steken. Daarmee speelt voor het eerst in  25 jaar iedereen in dezelfde outfit. Geen wonder dat de sfeer tijdens de uitreiking bijzonder goed was. Mede te danken aan de zeer aanstekelijke Zuid-Amerikaanse muziek die de fanfare speelde. Niemand kon stil blijven zitten op de zonnige klanken van de tango's, samba's, cha-cha-cha's en rumba's!

'Alles en iedereen verdient een mooie oude dag'
De donaties van Nationale-Nederlanden zijn onderdeel van een in 2013 gestarte campagne waarin wordt gewezen op het belang om - juist nu - na te denken over een goede oudedagsvoorziening. Daarbij zet Nationale-Nederlanden in op initiatieven en objecten die al jarenlang onlosmakelijk verbonden zijn met de uitstraling en sfeer van hun omgeving en daarmee het leven veraangenamen. Iedereen kan zijn favoriet voordragen op de facebookpagina van Nationale-Nederlanden die vervolgens elke maand uit de voorstellen het initiatief kiest dat daarbij het beste past.

Klik hier voor de foto’s van de prijsuitreiking

Klik hier voor de foto’s van “Orkest in Zuid Amerikaanse en Spaanse sferen”

Zie ook de publicaties in diverse bladen:

HNU Brabant       ANP Pers Support      Brabants Dagblad